به گزارش پایگاه خبری طنین البرز، فاطمه مهرابی، دبیر برگزاری اردوی نویسندگی گوهر حوزه هنری استان البرز با توجه به پروژههای متعددی که در حال حاضر با نویسندگان حوزه رمان و مستندنگاران دارد، درصدد برآمد تا از ظرفیت آموزشی مدرسه ملی روایت در سمنان برای راهبری پروژهها و آموزش حین تولید به نویسندگان و مستندنگاران بهره مند شود.
وی مطرح کرد: در این راستا اردوی نویسندگی گوهر به مدت چهار روز با حضور نویسندگان و مستندنگاران البرزی در استان سمنان برگزار شد. هدف از برگزاری اینگونه اردوها و دورهها در کنار انگیزه بخشی به شرکت کنندگان، پیشرفت و تسریع در روند انجام پروژهها و رفع چالشهای هنرمندان در حین کار است.
دبیر برگزاری اردوی نویسندگی گوهر با اشاره به اینکه این اردو شامل دو بخش برنامههای تفریحی و برنامههای آموزشی داستانی بود، بیان کرد: سمنان گردی، بازارگردی و کویرگردی از جمله برنامههای تفریحی به شمار میرود که مجالی برای تفکر نویسندگان و مستندنگاران و رسیدن آنها به سوژههای مختلف بود.
مهرابی مطرح کرد: اتمسفر مدرسه روایت، بوم و زیست بوم سمنان و محیط قدیمی، بکر و دست نخورده آن به شرکت کنندگان کمک کرد که بتوانند روح دوباره ای را در خود احساس کنند و چند روزی در زیست نویسندگی در یک محیط جدید و هوایی مملو از عطر ادبیات و تاریخ در کنار یکدیگر قرار گیرند.
وی با اشاره به تأثیر برگزاری این اردو در افزایش انگیزه هنرمندان خاطرنشان کرد: در بعد آموزشی نیز کارگاههای پرباری در حوزههای داستان نویسی و تاریخ شفاهی با حضور اساتیدی از سراسر کشور برگزار شد؛ این رویداد تجربه جدیدی برای نویسندگان و مستندنگاران بود و تقریباً همه از این سفر دست پر بازگشتند.
دبیر برگزاری اردوی نویسندگی گوهر بیان کرد: هر یک از شرکت کنندگان با طرح یا پروژهای که در دست انجام داشتند به این سفر آمده بودند و در آن ضمن بررسی و اعمال تغییرات لازم، چالشهایی که در مسیر انجام پروژه با آنها مواجه بودند را رفع کردند و با خیالی آسوده از سفر بازگشتند.
مهرابی از برگزاری کارگاههای «زبان و نثر در داستان و تاریخ شفاهی» و «بررسی طرح رمان بر اساس سیر تحول شخصیت» با تدریس مهدی زارع، «کارگاه ایده یابی و پرورش ذهن» با تدریس سجاد خالقی، کارگاه «سوژه های داستانی البرز» با تدریس خسرو عباسی، کارگاه «مصاحبه، طراحی و اجرا» و کارگاه «چگونه یک روایت خوب بنویسیم؟» با تدریس احسان قاعدی در این اردو خبر داد.
دبیر برگزاری اردوی نویسندگی گوهر خاطرنشان کرد: در طول اردوی نویسندگی گوهر، گعده های نویسندگی نیز برگزار و نویسندگان بر اساس پروژههایی که در دست اجرا داشتند تقسیم بندی میشدند و اساتید، یک به یک طرحها را بررسی و به نویسندگان کمک و چگونگی پیش بردن طرحها را راهبری میکردند.
انتهای پیام/