به گزارش پایگاه خبری طنین البرز، علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان اثرگذارترین وزارت در سپهر سیاسی ایران به دلیل وجود انبوه نخبگان و سیاسیون در جامعه باید به عنوان نماد وفاق ملی مدنظر رئیس جمهور در اذهان اساتید و کارکنان و عموم مردم متبلور شود.
وی مطرح کرد: اولین تصمیم سیاسی وزیر علوم یعنی عزل رئیس دانشگاه خوارزمی به عنوان قدیمیترین دانشگاه کشور در آستانه بازگشایی دانشگاهها نشان داد که این اقدام سیاسی، در بازگرداندن دو عضو هیأت علمی که به صورت قانونی بازنشست شدهاند، تحت فشار مشاوران پشت پرده وزیر علوم بوده است؛ همان مشاورانی که در دولت روحانی با لشکرکشی به دانشگاهها تحت لوای بازرسی و عملکرد روسای دانشگاهها افراد بیگناه بیشماری را تحت عنوان بورسیه معرفی و با آبروی جمع کثیری از اساتید و دانشجویان بازی کردند.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اظهارات وزیر علوم تحت عنوان بررسی جذبها و انتقالیهای سه ماه اخیر اعضای هیأت علمی نه تنها بوی وفاق نمیدهد، بلکه یادآور اقدامات افرادی چون توفیقی، صدیقی، باقری و شمس بخش در ماجرای بورسیههاست که نتیجه آن بی اعتمادی به نظام آموزش عالی کشور بود که منجر به کاهش رشد علمی کشور در سالهای دهه ۹۰ شد.
عباسی در پایان سخنان خود ضمن هشدار به وزیر علوم و اینکه وی برای پیشگیری از گرفتار شدن در دام افراطیون و کسانی که دانشگاه را جولانگاه جریان های سیاسی و نماد اعتراضات علیه نظام و ارکان آن می داند، مراقبت کند، یادآور شد: همانگونه که در جلسه رأی اعتماد به وزیر علوم تأکید کردم، مجلس با دقت انتصابات و حرکات وزیر علوم را زیر نظر گرفته و اجازه نمیدهد که ستاد وزارت و دانشگاهها جولانگاها افراطیون و ساختارشکنان شود. قطعاً این موارد را پیگیری میکنیم.
انتهای پیام/