دغدغه مدیریت شهری در سال آخر باید تامین منابع مالی باشد/ شهرداری بنگاه اقتصادی نیست
دغدغه مدیریت شهری در سال آخر باید تامین منابع مالی باشد/ شهرداری بنگاه اقتصادی نیست
رئیس کمیسیون حقوقی و  نظارت شورای اسلامی شهر کرج گفت: اولویت و دغدغه مدیریت شهری در سال آخر باید تامین منابع مالی، مدیریت تعدیلات عمرانی، تحقق کارآمدی و تکمیل پروژه های جاری باشد، نه تعلق خاطر به سود محتمل از افزایش سهام در بانک ها.

به گزارش پایگاه خبری طنین البرز، جواد چپردار، رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج در یکصد و هشتاد و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج در بررسی لایحه شهرداری در خصوص واریز مبلغ حق تقدم افزایش سرمایه نقدی بانک شهر در مخالفت با لایحه افزایش سهام به میزان ۴ هزار و ۸۱۹ میلیارد و ۸۰۲ میلیون و ۲۷۵ هزار و ۶۴۰ ریال در بانک شهر گفت: در جلسه کمیسیون تلفیق به دلایل مشروحه با لایحه افزایش، مخالفت کرده ام.

وی با اشاره به اینکه فارغ از تعلل تحقیق و تفحص، شبهات انتخابات مجمع یا احصای سود و زیان بانک شهر به اندازه یک رای با اولویت تکالیف شهرداری در افزایش سهام بانک ها موافق نیستم، عنوان کرد: دلایل مخالفت با این لایحه را به شرح زیر اعلام ‌می کنم. تعلل در فرایند طرح تحقیق و تفحص از تعاملات پنج سال اخیر شهرداری با بانک شهر که قصور بخشی از این تعلل در شهرداری و بخشی از آن نیز ممکن است در روند بررسی دستور جلسات کمیسیون های شورا باشد.

رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج افزود: بررسی گزارشات یا بیلان مالی در تعاملات شهرداری و بانک شهر الزام به ممیزی فنی و حسابرسی بانکی و مستقل از شورا را دارد که این مهم می تواند در فرایند قانونی تحقیق و تفحص محقق شود. اشکال و ابهام در معرفی نماینده کلانشهر کرج به مجمع و هیئت مدیره بانک شهر با اهمیت هفت درصد از سهام، بدون اطلاع و مشورت شورا رفع نشده و پاسخ شهردار به تذکر مطروحه یا سلیقه وی در این فرایند قابلیت اقناع ندارد.

چپردار گفت: اولویت و دغدغه مدیریت شهری در سال آخر باید تامین منابع مالی، مدیریت تعدیلات عمرانی، تحقق کارآمدی و تکمیل پروژه های جاری باشد، نه تعلق خاطر به سود محتمل از افزایش سهام در بانک ها که اگر تکالیف شهرداری ها را در معاملات بورس، افزایش سهام یا بنگاه داری اقتصادی تلقی کنیم، پرداختن به خدمات عمومی، توسعه فضای سبز، پاکروبی مناطق، آسفالت معابر، حقوق جاری پرسنل، قطار شهری و حمل و نقل عمومی را از چه طریقی محقق کنیم؟

وی اذعان کرد: اگر بهانه شما افزایش درآمد در شهرداری است، چرا در سازمان مشارکت ها با بخش خصوصی در توسعه شهری اقدام، برنامه یا حاصل موثری نداشته ایم؟ آیا اولویت پیش بینی خرید و تجهیز پیمان های عمرانی یا سازمانی با این ارقام ریالی مثل تدبیری که در خرید مطالبات میلگرد در پیمانکاری سازمان قطار شهری کرده ایم، ضمانت، اهمیت، امنیت، سلامت و ضرورت بیش از بانک شهر را ندارد؟

رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج خاطرنشان کرد: طبق گزارشات نظارتی بانک مرکزی و اخبار موثق اقتصادی به نظر انتخابات مجمع، ترکیب هیئت مدیره، سود و زیان بانک شهر و مصلحت افزایش سهام به کارشناسی و رصد دقیق تری نیاز است که امیدواریم بدون هیچ قضاوتی در نقض یا تایید تعاملات در پایان روند قانونی تحقیق و تفحص بر اساس نظر اکثریت اعضای شورا ممیزی قابل اعتمادی محقق شود.

چپردار اظهار کرد: حرف آخر آن است که اگر پرداخت مبلغ ۴۸۰ میلیارد تومان در قالب افزایش سهام مطروحه نقدی و با فوریت است، منابع آن از کدام ردیف بودجه پیش بینی شده است؟ آیا درآمد حاصل از عوارض شهروندان‌ اولویت خدمات شهری، عمران و شهرسازی در کلانشهر کرج با تعدد مطالبات را دارد یا فوریت آن را در افزایش سهام بانکی می دانید؟

انتهای پیام/