معدوم سازی بیش از ۲ تن فرآورده خام دامی در البرز
معدوم سازی بیش از ۲ تن فرآورده خام دامی در البرز
مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت: از 11 اسفند سال گذشته تا پایان 17 اسفند بیش از سه تن فرآورده خام دامی ضبط و 2 تن و 332 کیلوگرم فرآورده معدوم شده است.

به گزارش پایگاه خبری طنین البرز، جمالی، مدیرکل دامپزشکی استان البرز با اشاره به اهمیت حفظ سلامت عمومی شهروندان گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای مصرف فرآورده‌های خام دامی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، این اداره کل طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی را به اجرا درآورده است.

وی مطرح کرد: در راستای طرح‌ تشدید نظارت بهداشتی، در خصوص بازدیدهای انجام شده توسط دامپزشکی استان از ۱۱ اسفند سال گذشته تا پایان ۱۷ اسفند در مجموع ۷۱۳ بازدید صورت گرفته و در آن ها ۱۰۶ مورد غیر بهداشتی دیده شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز اذعان کرد: در این بازدیدها بیش از سه تن فرآورده خام دامی ضبط و ۲ تن و ۳۳۲ کیلوگرم فرآورده معدوم شده که علت بیشتر آن‌ها عدم رعایت شرایط بهداشتی و اورگانولپتیکی بوده است.

جمالی گفت: تیم‌های بازرسی دامپزشکی با استفاده از تجهیزات و امکانات لازم، کیفیت و سلامت محصولات را در تمامی مراحل تولید تا عرضه بررسی می کنند. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اقدامات قانونی لازم از جمله توقیف و معدوم‌سازی محصولات فاسد و معرفی متخلفین به مراجع قضایی انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز در پایان از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.

انتهای پیام/