۲۰ میلیارد تومان از بودجه استان البرز به خزانه بازگشت
۲۰ میلیارد تومان از بودجه استان البرز به خزانه بازگشت
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز  گفت: نگران عدم جذب بیش از ۶۰ میلیارد تومان اعتبار استان بودیم که با کمک دستگاه های نظارتی و با استفاده از ظرفیت های قانونی ۲۰ میلیارد تومان به خزانه بازگشت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری طنین البرز، توحید شیریزاد، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، مطرح کرد: این سازمان نمایندگی هفت یا هشت دستگاه از جمله برنامه و بودجه، امور اداری و استخدامی، مرکز آمار، هدفمندی یارانه ها و … در استان را دارد.

وی با اشاره به وظایف عدیده این سازمان افزود: تمامی وظایف تخصیصی و نظارت ها از جمله امور محوله هیات های رسیدگی به تخلفات مشاوران و پیمانکاران یا در بخش های اجرایی، تخصیص بودجه و اعتبارات، آموزشی و پژوهشی و نیز ساماندهی نیروها بر عهده این سازمان هستند و باید به درستی انجام شوند؛ چنانچه تعللی در هر قسمت صورت گیرد باید پاسخگو باشیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز کشاورزی را یکی از بخش های عمده اقتصاد کشور ما دانست و از سرشماری کشاورزی از ۱۲ آبان تا ۲۶ آذر ماه خبر داد و عنوان کرد: ایجاد هشت درصد رشد اقتصادی در البرز به عنوان یک تکلیف به ما محول شده است که در این راستا باید بخش کشاورزی نیز که پنج درصد اقتصاد این استان را تشکیل می دهد، تقویت شود.

شیریزاد با بیان اینکه حوزه خدمات ۶۰ درصد، بخش صنعت ۳۰ درصد و سایر فعالیت ها پنج درصد اقتصاد استان البرز را تشکیل می دهند، به تقارن سال اول اجرای برنامه هفتم توسعه با آغاز فعالیت دولت چهاردهم اشاره و اذعان کرد: امیدواریم عارضه یابی های صورت گرفته در این زمینه به رفع مشکلات کشور و به تبع آن استان البرز کمک کند.

وی هدف برنامه هفتم توسعه را بخشیدن استقلال بیشتر به اعتبارات استانی و افزایش سهم استان از درآمدهای جذب شده عنوان و اظهار کرد: اختیارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها به لحاظ بودجه ای آن گونه که باید، قدرت لازم را دارا نیست که برنامه هفتم به دنبال افزایش این قدرت نیز هست. در بند پ ماده ۱۷ قانون برنامه توسعه اهتمام بر جذب درآمدهایی از نظام تنبیه و تشویق برای استان هاست.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز با اشاره به اینکه البرز جزو ۱۲ استانی است که درآمد عمده ای را فراتر از آنچه بر عهده داشته جذب می کند، خاطرنشان کرد: سال گذشته قرار بود ۱۴ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار جذب شود اما عملکرد البرز جذب حدود ۱۸ هزار و ۶۲۰ میلیارد تومان بود. در نیمه اول امسال نیز تمام مصوبات در نظر گرفته شده به صورت صددرصد محقق شد.

شیریزاد از رشد ۶۶ درصدی در حوزه عملکرد و کسب ۱۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان درآمد خبر داد و بیان کرد: چون در سال های قبل پروژه های عدیده ای برای البرز تعریف شده این سازمان اجازه تعریف پروژه جدید را نمی دهد اما در صورت افزایش سهم اعتبارات استانی، می توانیم پروژه های جدید و اعتبارات ریز روستایی که در رفاه مردم تاثیرگذار هستند را تعریف کنیم و بودجه هایی را به آنها اختصاص دهیم.

وی با اشاره به اینکه در صورت افزایش منابع درآمدی، سرعت اتمام پروژه ها نیز افزایش می یابد، افزود: دستگاه ها حدود ۱۸ ماه فرصت دارند پروژه های تعریف شده را به اتمام برسانند اما حدود تیر، مرداد و شهریور ماه اعتبارات جذب نشده به دغدغه ما تبدیل می شوند که بخشی از این عدم جذب به دلیل جمع بندی ها و تسویه حساب با پیمانکاران طبیعی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز اذعان کرد: برخی دستگاه ها به دلیل تنبلی و کاهلی نمی توانند آن را جذب کنند. نگران عدم جذب بیش از ۶۰ میلیارد تومان اعتبار استان بودیم که با کمک دستگاه های نظارتی و با استفاده از ظرفیت های قانونی ۲۰ میلیارد تومان به خزانه بازگشت که ۱۵ میلیارد آن مربوط به اداره کل ورزش و جوانان و پنج میلیارد مربوط به اداره کل میراث فرهنگی البرز بود.

شیریزاد با بیان اینکه به دلیل تعلل و به گفته خودشان به دلیل موانع قانونی این اعتبار جذب نشد اما معتقدیم اگر بهتر عمل می شد این اتفاق رقم نمی خورد، مطرح کرد: وضع برخی استان ها از البرز بدتر است و با تمام این تفاسیر استان ما در حوزه جذب پیشرو بوده و موفق به جذب اعتبارات خوبی شده ایم اما به دنبال روزی هستیم که بتوانیم راهکارهای قانونی ارائه دهیم تا بتوانیم اعتبارات را به صورت کامل جذب کنیم.

انتهای پیام/