به گزارش پایگاه خبری طنین البرز، مسعود جوادی، مدیرکل استاندارد استان البرز گفت: کیفیت هدف نهایی استانداردها در صنعت، تجارت و خدمات بوده و محصول و خدمت باکیفیت تریبون گویای یک جامعه در عصر جهانی شدن است. هدف از ارائه آمار عملکرد تنها ارقام مشخصی نیست، بلکه در ورای آن تحلیل و بررسی برای دستیابی به استانداردهای بالاتر و برطرف کردن نقاط ضعف سیستم است.
وی مطرح کرد: براساس بند یک ماده 7 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد ایران مصوب مجلس شورای اسلامی، یکی از وظایف بسیار مهم سازمان ملی استاندارد در کشور، تعیین، تدوین، بهروزرسانی و نشر استانداردهای ملی بوده و وفق بندهای 5 و 6 ماده قانونی مذکور، انجام تحقیقات بهمنظور تدوین و بهروزرسانی استانداردها، یکی از وظایف بر عهده این سازمان محسوب می شود.
مدیرکل استاندارد استان البرز بیان کرد: بهبود روش ها و سامانهها با بهرهگیری از توانمندیهای بخش های درون و برونسازمانی، اقدام به بومیسازی استانداردهای بینالمللی بر پایه الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت، آموزش و ترویج استانداردها و فراهم کردن امکان دسترسی مردم به مشخصات و اطلاعات مربوط به استانداردهای کالا و خدمات در سطح کشور بر عهده این سازمان است.
وی تعداد تدوین و تجدید نظرهای استاندارد در سال 1403 را 21 مورد و میزان بازنگری استانداردهای ملی را 130 مورد عنوان کرد و از یک مورد ایجاد کمیته فنی متناظر و دو مورد مشارکت در فعالیت های استانداردسازی بین المللی خبر داد و گفت: تدوین استانداردها موتور محرکه ارتقای کیفیت کالا و خدمات محسوب می شود.
مدیرکل استاندارد استان البرز خاطرنشان کرد: بروز نبودن یک استاندارد یا مخدوش بودن آن موجب ایجاد معضلات بسیاری در اجرای آن شده و در اینجا وظیفه خطیر سازمان ملی استاندارد آشکار می شود.
انتهای پیام/